Vasárnap (2015. január 4./1. sz.)

Vasárnap katolikus hetilap legújabb (2015. január 4./1. sz.) számának tartalmából:

♦ Az egyházmegyei élet sokszínűsége című cikkében Micaci Cristian a váradi egyházmegyében a szeretetszolgálat évében történt eseményeket értékeli ki. (1. és 6. oldal)

♦ Sokszínű Caritas címmel Molnár József a Gyulafehérvári Caritas évi mérlegét osztja meg az olvasókkal. (1. és 12. oldal)

♦ Az egyházmegyei élet sokszínűsége című cikkében Micaci Cristian a váradi egyházmegyében a szeretetszolgálat évében történt eseményeket értékeli ki. (1. és 6. oldal)

♦ Sokszínű Caritas címmel Molnár József a Gyulafehérvári Caritas évi mérlegét osztja meg az olvasókkal. (1. és 12. oldal)

♦ Huszonöt éves ifjúságnevelői munka címmel Tímár Rita és Györgyjakab Timea-Edit a Romániai Magyar Cserkészszövetség tevékenységét összegzi. (8. és 12. oldal)
♦ A Gyulafehérvári Egyházmegyei Pasztorális Iroda súlypontjai címmel Molnár Izabella vázolja a 2014-es év tevékenységeit. (6. oldal)
♦ Az Ige szolgálatában. Az erdélyi Katolikus Magyar Bibliatársulat tevékenysége címmel Magos Gyöngyvér megfogalmazásában olvashatják a címben megnevezett intézmény eseményeire való visszatekintést.
A Vasárnapban – egyebek mellett – olvashatnak:
– a KALOT Egyesület 2014-es tevékenységeiről: Fejlődni és fejleszteni (Fejes Ildikó) (7. oldal)
– egy új gyermekmagazinról: A Prücskök világa (Farmati Anna interjúja a magazin főszerkesztőjével, Török-Ágoston Rebekával) (11. oldal),
– a szentegyházai Szent Gellért Alapítvány egész éves, sokszínű munkájáról: Emberi erőlködésünket megáldotta a
jó Isten (Pál Emőke Sarolta) (5. oldal)
– a Gyulafehérvári Egyházmegye Kolping Családok Szervezetének rendezvénysorozatáról: Együttlétünk megannyi
bajban is örömteli marad… (Tánczos Edit)
– Valamint híreket a hazai négy magyar nyelvű egyházmegye és a világegyház eseményeiről.