Házasság hete a Szent Ágoston plébánián

Ebben az évben is február 7-14. között meghirdetésre került a Házasság hete, melynek idei mottója A szeretet: szenvedély és döntés. A Szent Ágoston plébánia „Jó irány” családos közössége is csatlakozni szeretne ehhez a rendezvényhez, felhíváshoz, így 2016. február 12-én, pénteken este 6 órára előadásra várja a házastársakat vagy a házasságra készülőket. Az est meghívottja: Csont Ede, nagytusnádi plébános, aki Buktatók a házasságban címmel tart előadást. Az előadás után interaktív foglalkozás következik. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ebben az évben is február 7-14. között meghirdetésre került a Házasság hete, melynek idei mottója A szeretet: szenvedély és döntés. A Szent Ágoston plébánia „Jó irány” családos közössége is csatlakozni szeretne ehhez a rendezvényhez, felhíváshoz, így 2016. február 12-én, pénteken este 6 órára előadásra várja a házastársakat vagy a házasságra készülőket.
Az est meghívottja: Csont Ede, nagytusnádi plébános, aki Buktatók a házasságban címmel tart előadást. Az előadás után interaktív foglalkozás következik.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!